Pentru tine si visurile tale!


”Sunt la un eveniment cu Nadine. 

Probabil ca o parte dintre voi v-o mai amintiti de la televizor. Eu am cunoscut-o de curand si am inceput sa colaboram pentru o serie de evenimente. Astazi mi-am notat in agenda cateva idei despre ce se intampla la un asa ”eveniment”.

Participantii, adica doamnele din sala, sunt vesele, sunt vii si acum au facut un prim pas catre indeplinirea visurilor lor. Au indraznit si au venit la un eveniment in care au curajul sa puna pe un panou, dorintele lor.

Ea le expune visurile ei, iar ele o privesc fascinate. Experimentul nostru e simplu: ”panoul visurilor”= adica oamenii prezenti cauta, intai in ei, apoi in reviste/materiale/poze/hartii colorate/etc. si apoi decupeaza si lipesc pe un carton,  stari, momente si dorinte care sa reprezinte ”harta lor” in drumul catre indeplinirea a ceea ce-si doresc.

Modelul de viata al lui Nadine le instiga si le motiveaza.

Ceva imi atrage atentie si mai intens: ”Negrii nu sunt la televizor!” spune puternic Nadine, si constinua cald: ”insa voi fi eu 🙂 , aici este decizia mea”.

Trecutul ei tumultos si chinuit este cel mai bun drive-motivant pentru oamenii din sala. Despre cum sa pui bani deoparte; despre cum sa ai gauri in pantofi , dar asta sa fie ultima ta grija; despre respect; despre decizii majore; despre visuri implinite prin MUNCA, despre toate acestea le vorbeste cu pasiune, le vorbeste direct din sufletul sau si asta se simte si le aprinde ”FOCUL”.

Despre recunostinta si cum mergi inainte, mai ales atunci cand e cel mai greu, asa ne-am gandit sa organizam acest concept, care place mult oamenilor, pentru ca este despre ei, despre ce suntem cu totii si, mai ales, despre ce anume putem devenii.

Un DreamBoard este util doar daca treci la actiune, altfel nu valoreaza nimic. Daca oamenii nu fac nimic, nu actioneza, atunci valoarea lui este zero, ca orice lucru fara actiune, pe care il putem face sau nu doar dupa ce simtim sa actionam si chiar facem asta.

Copilul din noi reprezinta motorul principal. Daca nu-l acceptam, nu vom face nimic in ”aici si acum”. Cand nu reusim sa ni-l facem prietenul nostru, lucrurile pe care le facem, dar pentru care nu avem acordul ”copilului interior”, nu vor dura.

Altfel stau lucrurile daca sunt facute in acord. Daca decizia de a actiona vine din interior si este in acord cu copilul din tine, atunci lucrurile vor capata sens si din clipa deciziei, incepe schimbarea.

Din interior catre exerior.

Poate parea stupid si fara sens, insa ganditi-va daca ceva ce va schimba din exterior catre interior, poate dura.. Daca cineva va pune sa faceti un lucru , dar nu doriti, cum va simtiti? Il veti face, insa puteti rezona cu adevarat cu acel lucru?

16388330_10210549701612117_4104072719324845048_n

Conexiunea este cheia in stabilirea pasilor catre actiune. Conexiunea cu interioul si copilul din noi. Conexiunea cu totul pe care il reprezinta fiecare dintre noi. Iubeste prezentul, dupa ce ai facut pace cu trecutul copilului. Frica este un motivator foarte puternic, insa pe un termen foarte scurt. In momentul in care luam o decizie foarte onesta, nebazata pe frica, ceva mai puternic decat noi se intampla si lucrurile se schimba fara sa stim de ce, atragem cumva tot ce am decis, daca nu uitam sa muncim pentru visurile noastre.”

Randurile de mai sus au fost consemnate de mine intr-o agenda la unul dintre multele evenimente fantastice pe care le -am realizat din 2015 pana in prezent, alaturi de Nadine. Le-am publicat acum pentru ca buna mea prietena si foarte-misto Omul Nadine, lanseaza prima sa carte.

Cum, unde, cand?

nad

Pai la Bucuresti se intampla pe 25 Noiembrie si detaliile sunt AICI

Va fi prezenta si la Ploiesti si va asteptam cu bucurie, pe 29 Noiembrie – detalii AICI

23559542_396113560820538_2801504485573590390_n

Sunt fericit ca am ocazia sa am asa oameni in preajma mea.

Bravo Nadine! Esti minunata!

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s