Hello again world!


„Hello world” asa incepe primul post automat atunci cand iti faci un blog.

A trecut ceva vreme de cand a aparut postul acela si destul de mult timp de la ultimul post adevarat scris aici..dar azi m-am intors aici..nu stiu daca mai e cineva , voi face putina curatenie prin listele din dreapta si voi adauga si alti oameni ce mi-au atras atentia in anul ce a trecut.

Celor ce inca mai ajung aici le urez sa se gândească mai mult la ei și mai putin la anul care a început, sa fie sănătoși si sa caute fericirea, sa nu cedeze si sa nu facă rău gratuit nimănui.

Sunt multe de spus si multe de facut , asa ca fiecare dintre voi trebuie sa aveti o zi buna, nu doar azi ci in fiecare zi.

Pace sa avem.

Anunțuri

5 comentarii

  1. „Celor ce inca mai ajung aici le urez sa se gândească mai mult la ei și mai putin la anul care a început, sa fie sănătoși si sa caute fericirea, sa nu cedeze si sa nu facă rău gratuit nimănui.”..Iata un indem plin de intelepciune. Asa sa fie…Pace tuturor, iubire si LUMINA….

  2. Hello again to you too, minune de om, prieten drag; bine te-ai întors de pe drumurile tale…pe aici au mai trecut suflete, ţi-au mai lăsat urme, îţi poartă o prietenie de vreo doi ani şi ceva, decât nu mai ştiu care peste care a nimerit şi nici cum în acestă magnifică lumea virtuală, iar de atunci şi-au tot amintit de tine, au ştiu când ai fost Iulian Şerban, Nicosia, Cipru, şi au zâmbit întoarcerii tale, atunci când li s-a întâmplat să o afle…tot feluri de întoarceri şi plecări poate ai avut, sufletule, dar eu, cea care te ştie de atâta vreme, îţi doresc să ai parte de acelea în care ţi se face DOR DE TINE, cel pe care poate l-ai uitat cândva, pe undeva.
    Întoarcere în semnelele lucrurilor cu importanţă să ai şi nimic, aşa ca în ceva anume, să nu le stea în calea atingerii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s