Hai sictir!


„Cat sunt eu presedinte nu vom asista la ce s-a intamplat in timpul Guvernului Nastase: am cumparat fregate, am facut un contract contrar oricar reguli cu Bechtel, am vandut Petromul si cu 50% din gazele Romaniei, acum asistam neputinciosi la scumpiri de carburanti in conditiile in care in Romania se extrage barilul cu 12 dolari”..

Cine credeti ca declara asta???

Exact el..el vorbește despre neputința , el fiind președinte..corect, absolut corect…

Intre timp, noi facem asta:

Nemulţumiţi de preţul tot mai mare a carburanţilor, mai mulţi şoferi se strâng pe internet pentru a boicota benzinăriile pe 17, 18 și 19 ianuarie. Aceştia au lansat un mesaj în spaţiul virtual în care îndeamnă toţii posesorii de automobile ca în datele precizate să nu mai cumpere benzină, sperând astfel să îi determine pe propietarii de benzinării să scadă preţurile.

benzinarieProtestul de la benzinării – în zilele 17, 18 , 19 ianuarie – dragi români haideţi să nu ne mai lăsam călcaţi în picioare de benzinarii miliardari şi să-i facem să vadă ce înseamnă să piardă bani. După asta preţul benzinei / motorinei va scădea. Să nu intre nimeni în nicio benzinărie pe 17, 18 şi 19 ianuarie. Să mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos sau alimentaţi inainte. Amintiţi-vă de 21-22 decembrie 1989 şi încercați să faceţi la fel. Daţi mai departe aces mesaj să ajungă la toată ţara“ se arată în mesajul care circulă pe internet.

––––––

„Declaratorul” de mai sus, oricum nu înțelege nimic din nici un protest, orice forma ar îmbrăca acesta…Pentru el, noi nu existam ..ne disprețuiește profund, dar la unii, deși neimplicați  deloc politic,sentimentul e reciproc..

Asa ca fără vizite la benzinării măcar pe 17, 18 si 19 Ianuarie…

Anunțuri

8 comentarii

  1. Iulian, tu chiar crezi că se va întâmpla ceva? că acest protest va avea vreun ecou? Cred că ne lipseşte o anume „cultură” a protestului…
    Nu mai răsunăm demult a „Hai la lupta cea mare”…în caz că am fi răsunat vreodată…

    1. Nu cred în rezultate ..dar sper în cât mai multe acțiuni dintr-astea ..poate grăbim putin sfârșitul ..

  2. Guvernului francez i se întâmplă deseori să cadă pe gânduri după asemenea manifestări ale revoltei…francezii nu sunt uşor de îngenuncheat; nici de umilit nu sunt.

    1. Asta se cheamă spirit ..chiar și civic (concept absolut gol în Romania) .. niște copii care ies pe strada pentru ca Guvernul vrea sa ridice perioada de pensionare de la 60 la 62 de ani.. Si da Camelia, oamenii normali nu sunt ușor de îngenuncheat și nici de umilit..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s