Vesti de la Fundatia Iosif


Proiectul “Educatia inseamna viitor ”,implementat  de Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi în parteneriat cu Fundaţia Iosif are ca obiectiv general imbunatatirea accesului si participarii la educatie pentru 80 de copii cu risc de abandon scolar din cadrul a 4 scoli din judetul Iasi( Scoala generala „Ion Neculce”;Scoala generala” Vasile Conta”, Scoala generala „Virgil Madgearu” si Scoala generala” Gheorghe Marzescu”).

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 24 de luni incepand cu luna aprilie 2010 si este finantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cu suma de 1.728.770 Ron si cofinantat de Primaria Iasi cu suma de 37.500 Ron.

In luna decembrie  2010 ,in cadrul proiectului”Educatia inseamna viitor” cei 80 de copii s-au bucurat de primirea celei de-a doua burse;

Iniţiată în 1995  şi ajunsă la  a – 15- a ediţie,  Serbarea de Crăciun organizata de Fundatia Iosif este un eveniment anual  prin care copiii asistati in programele noastre  vor primi cadouri si se vor bucura de prezenta lui Mos Craciun.

In ziua de 16 decembrie 2010 ,orele 10  la Ateneul  Tatarasi , Directia de Asistenta Comunitara Iasi si Fundatia Iosif,vor desfasura actiunea “Prietenii lui Moş Crăciun”. Participanti si beneficiari ai acestui eveniment sunt 130 de copii. Manifestarea va cuprinde un spectacol  sustinut de copiii de la Scoala generala “Ion Neculce”,Scoala generala” Vasile Conta”, Scoala generala „Virgil Madgearu” si Scoala generala” Gheorghe Marzescu”,invitati copiii de la  Scoala generala Mosna si  Scoala de Arte si Meserii Voinesti,judetul Iasi.

Informaţii suplimentare puteti obtine la tel.:0232 223053 sau 0232 230469

Persoana de contact: Mara Vichiriuc,Coordonator Media

 P.S. Impreuna cu Mara am dezvoltat actiunea cu jucarii pe care ati vazut-o pe aici si pentru care va multumesc inca o data…

Reclame

8 comentarii

 1. Prieten drag, ai rămas acelaşi om minunat pe care l-am aflat cu mai bine de un an în urmă; primul suflet din această lume virtuală tu ai fost. A fost o bucurie că s-a întâmplat; a rămas la fel şi azi. Ai un gând la mine pe blog; e pentru tine şi pentru celelalte suflete frumoase…Crăciun fericit! Vei primi ceea ce meriţi; şi meriţi să ţi se întâmple doar lucruri frumoase…Il faut jamais oublier…le plus beau reste a venir…sau cum îmi place să o spun…cea mai frumoasă amintire pe care ai trăit-o este cea care urmează să ţi se întâmple.

  Şi hey…ca fapt divers…nu am reuşit niciodată să fac acel cub…îţi mai aminteşti? Rubik cub…şi nici nu cred că sunt şanse prea mari să mi se întâmple.
  Cu tot dragul, Iulian

  1. Camelia multumesc pentru urari..nu stiu cat de minunat sunt cand uneori simt nevoia fizica sa ucid pe cineva:) ..ma refer la faptul petrecut ieri in Parlament..daca as fi fost acolo ..acum eram in detentie..nu se poate omeneste asa ceva..
   Dar o sa vina si ziua in care sangele lor o sa mai spele din rusinea noastra..
   Sa fii fericita de Craciun si in fiece zi.
   Cu un cub rubik m-am mai luptat si de curand…si fara izbanda 🙂

  1. Incepe astazi un an in care lupta mea va deveni vie..stiu ca o sa te gasesc alaturi de mine…La multi ani cu mult drag!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s