Enduro Parc organizeaza Sarbatoarea Mustului


Vineri, 17 septembrie, incepand cu orele 18.00 va asteptam la Enduro Parc sa incepem impreuna Sarbatoarea Mustului.

 Aceasta petrecere se va tine cu portile inchise.De aceea va rugam sa ne scrieti pe office@enduroparc.ro si sa va anuntati prezenta chiar si daca veniti in cadrul unui grup. Asa ca, daca iubesti muzica rock, motoarele, senzatiile tari si haiduceala, scrie-ne si te asteptam!!! 

Incepand chiar de vineri seara, vom da drumul la muzica buna si va fi deschis si barul.La cerere vom porni si gratarele si chiar protapul.

 La bar vom avea bere, vin, must, vodka, wisky,rom, racoritoare, cocktail-uri, long drinks, limonada si multe altele si toate la preturi mai mult decat accesibile.

Cat despre mancare, e simplu: pastrama de oaie, mieluti la protap, mici, carnati si, intre timp astept si propuneri, odata cu confirmarile.

 Sambata programul va continua cu muzica si circuitul la solicitare maxima. Nu va sfiiti cei cu motoare de enduro sau atv-uri, intrarea pe circuit este libera(cu mentiunea ca separat atv-uri de moto).Iar pentru cei ce n-au si vor sa incerce, Caesar, dominatorul nostru va asteapta. La fel si terenul si armele de paintball.Mai spre orele 15.00 ne vom pregati de parada, insa ora nu e batuta in cuie.O putem stabili acolo impreuna. Seara, asteptam niste chitaristi sa tina cateva momente artistice in jurul focului de tabara.Iar daca vor ragusi prea devreme, ne vom intoarce la boxele rasunand de metale feroase si neferoase.

 Din programul de sambata seara nu vor lipsi nici concursurile( skandenberg, aruncatul potcoavei, cel mai zgomotos motor si altele).Va anuntam ca si de aceasta data vor fi premiate in vin sau bere, cele mai vechi 3 motociclete si cei mai vechi 3 detinatori de permis moto!

 

Duminica va fi de trezire. Insa nu vom inceta nici cu muzica, nici cu gratarele si vinul va continua sa curga pana la ultima comanda

 

Adresa: Com. Poienarii Burchii, Jud. Prahova
Coordonate GPS
44°44’18,31” N
25°58’25,05” E

 

 

 

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s