Sa va calce trenu’ bai nenorocitilor!!!


Azi nu am dispozitia necesara sa rad..sau sa fac romaneasca bascalie..si satul de nesimtirea lor si umilinta la care sunt supus in fiecare zi de naveta pe care o fac, le dedic din tot sufletul titlul de mai sus..si (cu amabilitatea lui Snake) traditionalul

jegosilor din conducerea Ministerului Transporturilor, pentru bataia lor de joc zilnica la adresa noastra..pe strazi, in trenuri, prin gari, pe 42 !!!! de km de autostrada..in „internationalul” aeroport Baneasa…pentru nimicul pe care il fac zilnic pe banii nostrii..si mai ales pentru astea:

1) Lucrare in valoare de 6.000.000 de euro trebuie refăcută inainte de a da clădirea in folosinţă

Au pus gara inaintea şinei de cale ferată sau, pe româneşte, „Au pus carul inaintea boilor”. O gară din judeţul Mehedinţi, pentru care s-au cheltuit peste 6.000.000 de euro, nu poate fi dată in folosinţa CFR şi nu va funcţiona, intrucat trenurile de călători ar trebui să treacă exact prin mijlocul peronului de aşteptare.

Cel mai îndrăzneţ proiect al unei eurogări, probabil cel mai scump de acest gen din ţara noastră, a fost pus pe hârtie în 2001 şi aprobat de Guvernul României în anul 2003. Lucrările, care se ridicau la acea vreme la 5.850.000 de euro, au fost începute de o firmă din Drobeta- Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în 2004, însă acestea nu au fost finalizate nici până acum. Ba, mai mult, lucrarea, realizată în proporţie de 90%, a fost ridicată peste şinele de tren. În proiectul iniţial, care cuprinde o clădire nouă pentru călători, pasarelă pietonală spre oraş şi peron la linia I, probabil că nu a fost inclus şi peronul.E nevoie de încă 20.000.000 €

Abia la final şi-au dat seama muncitorii că pentru construirea acestuia ar trebui reamenajate cele trei linii de cale ferată, ceea ce ar însemna o cheltuială de încă 20.000.000 de euro. “Sunt bucuros că avem cea mai frumoasă gară din România, cea mai pompoasă, extravagantă, dar este inadmisibil ca ea să coste 6.000.000 de euro şi încă 20.000.000 de euro pentru că a fost construită prost. Pe criza asta, Guvernul sigur n-o să ne mai aprobe nouă suma necesară”, a declarat, nervos, prefectul Ion Mâţu.

Liberbatea.ro

2) Vor concedia 10342 de angajati si au tupeul sa declare: Am convenit împreună cu sindicatele câţi şi de unde vom da afară. Nu ştim câţi vor pleca anul acesta (in 2009 -nota mea). În ceea ce priveşte criteriile pe baza cărora se va alege cine rămâne, vă pot spune că nu vor pleca cei care muncesc” declara Constantin Axinia, secretar de stat la  Ministerul Transporturilor, dar iata ce zic si sindicalistii „Constantin Axinia nu s-a mai întâlnit cu sindicatele din data de 26 august şi nu există nici un fel de acord al sindicatelor nici cu privire la concedierile colective şi, prin urmare, nici cu privire la criteriile de concediere”  – declaratie  de pe site-ul Federatiei mecanicilor de locomotiva, detalii AICI

3) Apropo de munca ..iata un baiat muncitor ..un angajat model ..un exemplu pentru toti….un simplu secretar de stat care detine cateva lucrusoare…dobandite din munca pentru noi..astia prosti…

5 comentarii

  1. Iulian, in primul rand este imposibil ca o asemenea constructie sa coste …. 6 mil.euro cum la fel de imposibil este declarata necesitatea unei investitii de peste 20 mil.euro pentru niste sine. Aici sunt sume astronomice, departe de realitate, din care se infrupta mafi-hotii zonei cu cativa din Bucuresti! Numai in Romania auzi sumele astea. In alte tari un pod peste un ditamai raul costa 1 mil.euro, la noi costa 8 mil., autostrada soarelui si altele ca ea au costat de 4-5 ori mai mult decat autostrazile din cehia unde firmele de constructii au avut si misiunea de a taia muntii pentru a face traseul! deci, povestile astea tin la fraierii nostri de romani.

    si inca o chestie: 1 mp in cladirea Burj Khalifa costa 1000 euro. la noi in cel mai amarat bloc din Rahova (Bucuresti) mp este 1.300 euro. no comment!

    oricum, pt modul eronat de amplasare a constructiei trebuie sa raspunda arhitectul, seful de santier si constructorul. dar… pentru ca traim in Romania, nu va raspunde nimeni! astia sunt mai prosti decat aia din Caracal! si nu e de ras!

  2. Snake..stim cu totii ca fura ca nemernicii..si ma revolt ca si tine..stiu ca e un stereotip, dar am ajuns la limita..sincer i-as executa fara remuscari..ai vazut declaratia de avere a aluia din minister?..Dumnezeule mare!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s