Viena – 1 –


Nu stiu cum sa incep..asa ca nu gasiti acum multe cuvinte…poate mai incolo

Anunțuri

2 comentarii

  1. Viena e oraşul meu de suflet. Deşi am terminat o facultate în limba germană m-am simţit totdeauna legată sufleteşte de Austria şi mai deloc de Germania. Viena are o atmosferă atât de relaxată, oamenii au atât de mult respect pentru viaţă şi pentru cei din jur încât nu poţi decât să te laşi în voia ei şi să te bucuri de fiecare moment.
    Din păcate imaginea românilor acolo e destul de proastă din câte am văzut pentru că e plin de imigranţi români. În toate hotelurile în care am stat am întâlnit de fiecare dată cel puţin un angajat român şi pe stradă la fiecare 50 de metri am auzit româneşte. Austriecii sunt cam naţionalişti de felul lor şi eu preferam să vorbesc engleză ca orice turist decât germană, la care nu reacţionau la fel de prietenos.

  2. Desi acum fizic sunt in Bucuresti..nu m-am intors cu totul aici..si cred ca pot spune si eu ca tine..Viena e de acum si orasul meu de suflet..o sa detaliez toata experienta intr-un post separat..si la anul vreau sa fac un tur cu masina si cu siguranta o sa revad Viena.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s