Sa salvam o lume, lumea Stelutei!


Cand cineva foarte drag mie mi-a spun prima data cuvintele „Cine salveaza o viata, salveaza o lume” am simtit ca asa trebuie sa spun de fiecare data cand cineva isi pune viata in mainile noastre….

Astazi am primit randurile de mai jos despre Steluta, pe care desi nu o cunosc, nu vreau sa stau indiferent..si pentru ca stiu ca lucrurile sunt schimbate de noi toti, vreau sa le cititi si voi..si sa va ganditi ca putem fi oricare dintre noi in locul ei:

„Dragi colegi, dragi parteneri, dragi prieteni, dragi cunostinte, dragi OAMENI,

La cererea multora dintre voi, care ati dorit sa stiti daca mai este nevoie sa contribuiti cu bani pentru salvarea Stelutei, va trimitem primele rezultate ale campaniei noastre (lansate acum 2 zile in societatea noastra, respectiv acum o zi in grup si in reteaua noastra de dealeri):

–  De la Colegii din Directia Comerciala Dacia Renault Nissan si din Grupul Renault : 20.435 RON si 80 €

–  De la Reteaua de Dealeri Dacia Renault Nissan: 27.510 RON

–  De la Altii (Prieteni, Cunostinte…): 3.156 RON

Am ajuns la 11.963 € din 52.000 €!

Cei 11.963 € sunt banii care sunt disponibili in momentul asta in contul Stelutei. Avem semnale ca au mai fost depusi si alti bani, numai ca se vor putea vedea in cont abia in cursul zilei de astazi.

Va multumim din suflet tuturor celor care v-ati oferit ajutorul pentru salvarea Stelutei. Stim ca unii dintre voi inca nu ati apucat sa faceti donatia si ca urmeaza sa o faceti. Stim ca multi dintre voi ati trimis mailurile noastre la cunostinte, prieteni, familie, pentru ca in astfel de situatii solidaritatea este singura care ne poate ajuta.

Acum puteti transmite mai departe adresa site-ului creat pentru sustinerea Stelutei: http://salveazasteluta.wordpress.com/

Avem sperante ca o putem salva pe Steluta, dar aceasta numai impreuna! Solidaritatea de care ati dat dovada, in special in aceste vremuri dificile, respectul si pretuirea voastra pentru viata, dorinta voastra de a salva o viata, viata Stelutei, va fac cinste voua, OAMENILOR!

Va multumim pentru eforturile voastre de a o salva pe Steluta, o fata tanara, care se lupta de mai bine de o luna cu un cavernom cerebral de tip meduza. Este vorba despre o tumoare de mari dimensiuni a unui vas de sange aflat intre creierul mare, creierul mic si glanda hipofiza. Vasul respectiv se umfla permanent si apasa asupra hipofizei si centrilor nervosi, impiedicand creierul sa functioneze normal. Toate acestea pot avea consecinte fatale.

clip_image001

Starea Stelutei s-a agravat recent. In acest moment salvarea ei depinde de o operatie care se poate realiza numai intr-un centru medical din Zürich, Elvetia.

Aceasta operatie costa 52.000 € (doar costurile interventiei chirurgicale), suma de care familia Stelutei nu dispune. Familia Stelutei nu asteapta nimic din partea noastra, ideea ne apartine, dar credem ca am putea s-o ajutam si sa fim solidari cu colega noastra, care trece prin momente foarte grele.

Operatia nu poate fi programata si efectuata decat dupa efectuarea platii celor 52.000 €, iar din acest moment, de cand starea ei a inceput sa se agraveze, Steluta e contra timp.

Pentru cei care doresc sa contribuie, conturile Stelutei sunt:

– Cont in Lei: RO46RNCB0318079429200001, deschis la BCR, Suc. Iuliu Maniu, Bucuresti

– Cont in Euro: RO16RNCB0290079429200001, deschis la BCR

Stim ca timpurile sunt grele pentru noi toti, dar acest lucru trebuie sa ne permita, in ciuda dificultatilor, sa ne descoperim sufletele, nu sa le acoperim, si sa fim solidari cu o fata tanara, de doar 30 ani, care lupta impotriva acestei boli.

Va multumim din suflet tuturor pentru ORICE AJUTOR!”

Stiu sigur ca o putem salva..chiar si dand mai departe randurile despre ea…facand cauza ei auzita de cine trebuie

Sa aveti o zi memorabila!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s