Glasul rotilor de tren


Din ciclul calatoriti cu CFR-ul si veti avea ce povesti , va prezint astazi un nou episod….”Intamplarea intamplatoare” s-a produs ieri dimineata intr-un tren accelerat ce venea de la Oradea, prin Brasov, Ploiesti, Bucuresti si se indrepta intarziat catre Constanta. Batran si bolnav, trenul a sosit in gara din Ploiesti cu o intarziere de aproape o ora, si alaturi de  cei enervati de intarziere, in tren au urcat si doi indivizi cu ifose de control civil si legimitatii pe masura. Neintimidata nici de pantalonii ponositi de stofa, nici de legitimatiile si mutrele incruntate ale celor doi, o doamna, in adevaratul sens al cuvantului, mi-a facut dimineata deosebita. Dupa ce trenul a pornit, controlorii l-au gasit pe „nas” si au pornit impreuna la verificarea „legimitatiilor de calatorie”. Deloc combativa la prima vedere, o femeie scunda, grasuta si hotarata a cerut acestor invidizi lamuriri..de ce intarzie trenul? ..ce s-a intamplat? ..de ce suntem umiliti de ei? ..de ce isi bat joc de noi si nu se intampla nimic…unul dintre controlori a fost salvat de sunetul propriului telefon mobil, celalalt insa, un barbat inalt, dar penibil, a ramas sa infrunte in argumente adevarate o doamna micuta…Credeti ca a putut sa spuna ceva? Credeti ca avea ce sa spuna? A incercat sa explice ca nu e vina lui si imediat i s-a replicat ca nici a noastra, nici a mamei doamnei indignate….apoi femeia iritata de prostia barbatului din fata sa a facut apel la inteligenta controlului CFR, spunand, citez: „credeti ca dansul (nasul) imi poate raspunde sau intelege ceva din ceea ce spun eu, uiati-va ce privire inteligenta are”  🙂  moment in care ochii conductorului fugareau prin vagon in cautarea unei salvari….L-a intrebat pe asa-zisul organ de control, care e viteza medie a unui tren accelerat intre Brasov si Bucuresti , si tot ce a primit drept raspuns a fost doar o ridicare din umeri.. Apoi femeia a devenit o fiara , dar una adevarata, una de invidiat, si le-a cerut celor doi o solutie..cum sa faca sa explice angajatilor ei ca tocmai a pierdut un contract , pentru ca partenerul extern care o astepta de aproape o ora in gara a decis sa acorde contractul altora..iar intarzierea nenorocitului de tren i-a fost fatala promisului contract…Chiar asa !!! Cum pot ordinarii astia din Ministerul Transportului sa ne umileasaca asa? Niste analfabeti incompetenti, corupti, pe care, doamna de ieri, i-a catalogat foarte bine prin ultima replica pe care i-a dat-o nulitatii de controlor civil: „Sa va fie rusine, aveti o munca de cacat si nici pe asta nu sunteti in stare sa o faceti”….

2 comentarii

  1. Daca intradevar asa a fost, bravo ei! Asa femeie mai da, ca barbatii se ascund dupa fustele femeilor.Daca ar mai fi sarit la ei inca 2 barbatii ca doamna sigur ar fi coborat din tren : )))

  2. Black chocolate..asa a fost…. si am sarit mai multi, nu doar doi ..si ar fi coborat, dar prima statie era Bucuresti..tot ce au putut face a fost sa fuga, atunci cand noi am terminat de spus…pentru ca din pacate ..aici doar spunem..si, ca in toate, erau si unii care le luau apararea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s