De ce sunt cu ei ?!


E o perioada dificila.Toti cei care lucram simtim asta..Criza exista si lucreaza pe multe fronturi: clienti mai putini…consum redus… incasari la limita supravietuirii…salarii blocate sau diminuate, angajari sistate si in unele cazuri concedieri individuale sau colective, masuri ce genereaza cu certitudine alte crize.

In perioada asta niste oameni au reusit sa negocieze profesionist cu managementul si sa obtina pentru ei si cateva alte sute bune de angajati niste lucruri ce par imposibile in alte companii in vremurile astea..vorbesc despre o prima de Craciun egala cu un salariu, despre mai multe ore libere pe care angajatii le pot lua “in contul” sindicatului, despre introducerea unei grile absolut necesare de salarii compensatorii, despre adoptarea a doua perioade pe an pentru oferirea bonusului de fidelitate si mai ales despre o crestere salariala reala, din luna urmatoare, de 8,5%. Unii zic ca nu e mare lucru..altii dimpotriva ..eu nu pot decat sa ma mandresc ca fac parte din Consiliul de Coordonare si sa le multumesc celor din Comisia de Negociere si domnului Paraschiv Constantin, Presedintele F.S.A.B.

Reclame

2 comentarii

  1. Toata povestea a inceput acum aproape 3 ani de zile in momentul in care un grup de persoane au pus bazele acestui sindicat… Treptat si incet, dar sigur, bazele au inceput sa se solidifice, lumea a inceput, putin cate putin sa aiba incredere si sa sprijine miscarea. Am incercat sa invatam cat am putut de mult si se pare ca in parte am si reusit. Ca o persoana care a fost implicata activ in toata aceasta poveste, nu pot decat sa-ti multumesc pentru tot sprijinul acordat pana acum si pentru faptul ca fara persoanele ca tine, aceste rezultate, oricat de bine pregatiti ar fi cei care negociaza, nu ar fi fost posibile. In speranta in care povestea noastra va continua in aceeasi maniera ca pana acum, tin sa reamintesc ca doar IMPREUNA putem fi MAI PUTERNICI.

  2. multumesc Ciprian..ce faceti voi e mare lucru si oamenii trebuie sa stie lucrurile astea..Increderea se castiga si Impreuna suntem si vom fi si MAI PUTERNICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s