CIRC PE MULTI BANI!


Fara alte introduceri si fara sa revars toate urarile ce imi vin in minte acum, cu legatura directa la bataia de joc a astora….citez din Gandul de ieri:

Organizarea alegerilor prezidenţiale va costa Executivul 151,9 milioane de lei. Raportat la cursul valutar anunţat, miercuri, de Banca Naţională a României, de 4,22 lei pentru un euro, totalul fondurilor prevăzute pentru organizarea alegerilor prezidenţiale se cifrează la 35,9 milioane euro. Suma este de două ori mai mare decât cea alocată de Guvern pentru parlamentarele şi prezidenţiale din 2004. Executivul a alocat acum cinci ani 64,1 milioane de lei, potrivit Mediafax. Calculând la cursul euro mediu pentru luna noiembrie 2004, respectiv 4,0 lei pentru un euro, reiese că statul a cheltuit atunci circa 16 milioane de euro…continuarea aici

Anunțuri

3 comentarii

  1. iulian, fara sa ma pricep la calcule, intreb si eu naiv: nu e cam … uriasa cifra asta de 35,9 mil euro pentru un scrutin? cat s-a putut fura cu ocazia alegerilor? ce preturi uriase au pus nemernicii ca sa justifice „legal” disparitia unor fonduri din bugetul statului?

  2. snake e legitima intrebarea ta..si cred ca are multe raspunsuri..cu siguranta au umflat „preturile” si acum in preajma alegerilor am observat o alta manevra..”Oamenii de afaceri” investesc in politicieni pentru ca apoi iau inzecit de la noi toti…

  3. hehehe… abia acum ai observat manevra asta? ea se practica din ’90. unii oameni de afaceri au fost „sinucisi” tocmai pentru ca nu mai doreau sa sponsorizeze anumite partide!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s