Marketing vs. Criza


Post preluat pe de Blogul meu de afaceri

“Esti in business, esti in Romania, esti in criza” asa incepe Ghidul de marketing in criza, o resursa esentiala pentru toti cei care vor sa faca lucrurile in mod profesionist. Bugetele de marketing ale companiilor sunt uneori foarte mari, iar acest sector este unul esential pentru existenta fiecarei companii de succes. Agentia interactiva PlayTheBalls a pregatit un mini-ghid de criza, prin care poti incepe sa iti adaptezi strategia de marketing. Gasesti informatii vitale despre cum sa iti reevalueazi pozitia pe piata, imbunatatesti relatia cu clientii, despre strategiile de pret, comunicarea brandului,  avantajele competitive si multe altele. Ghidul se descarca gratuit de aici.

Si pentru ca sunt axat pe activitatile de start-up (inclusiv in aceasta perioada) iti recomand pagina de Start-up de pe Antreprenor.net si castiga cursuri on-line de business pe pagina de concurs.

Respect si succes!

2 comentarii

  1. Andra multumesc pentru interes! Intr-o lume in care oamenii fac mult rau gratuit, resursele astea sunt si ele bune la ceva si vreau ca toti cei care conteaza pentru mine sa afle de ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s