START-UP? SIGUR?


E criza…si investitorii au disparut..sau nu doresc sa intre pe o piata in scadere….Oare?….Nisa pe care m-am axat eu …cea a afacerilor mici, aflate la inceput, nu resimte criza la fel ca si companiile mari…..paradoxal nu? Ar trebui ca mici intreprinzatori sa fie deja “omorati” de “groaznica criza financiara globala”…. Imaginati-va diferentele dintre o multinationala cu bugete de milioane de euro, cu profit de ordinul acelorasi milioane si cu pierderi asemanatoare…si oricare dintre afacerile pe care le puteti gasi in pagina de afaceri unele dintre ele in plina crestere, chiar daca sunt la inceput de drum….care credeti ca suporta criza mai bine???

In teorie lucrurile stau bine ..dar ce ne facem cu “real life-ul”? daca nu vin clientii? daca intram in imposibilitate de plata catre furnizori? daca pierd tot ce am investit? daca nu risc …nu voi afla daca afacerea putea merge …

La inceput toate afacerile sunt mici….dar chiar crizele au nascut afaceri uriase…nu ma credeti?? P&G, IBM, General Motors, FedEx au pornit in perioade de recesiune. Lansarea unui business într-o perioadă dominată de neîncredere nu pare o idee buna, dar gasirea unei nise de piata, cu nevoi specifice , mai ales intr-o criza, este fundamentala pentru reusita.

Reclame

2 comentarii

  1. Un antreprenor adevarat va stii intotdeauna sa vada oportunitati in criza si sa profite de ele…Asta face diferenta de fapt..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s