7/38/55 … CE SUNT ASTEA???


  numere, masuri, procente?…ce reprezinta ele?

ne reprezinta pe noi….si pentru ca nu sunt in fata voastra si voi nu puteti decat sa va imaginati cum ar fi ca randurile astea pe care le cititi sa le rostesc eu “live”, va trebui, de fapt sunt obligat, sa folosesc doar prima cifra…adica 7.

toata lumea comunica…fie ca vrea sau nu…fie ca isi doreste sa fie auzit, sa afle ceva, sa interactioneze, sa starneasca, sa intrige sau sa fie lasat in pace…atributul principal al oamenilor este faptul ca pot comunica mult mai usor decat alte vietati de pe Terra.

…intr-o comunicare procentele astea sunt reale…7% reprezinta cuvintele pe care le folosim, pare incredibil de putin dar este adevarat; 38% reprezinta felul in care comunicam, adica tonul, intonatia, volumul vocii, accentul, pauzele din vorbire ( extrem de importante! ), iar 55%, incredibil dar real, reprezinta limbajul non-verbal (limbajul trupului cu un procent covarsitor, dar nu singurul)

corpul nostru ne trădează  de cele mai multe ori, dar daca incepi sa intelegi cum stau lucrurile, limbajul trupului iti devine cel mai mare aliat in viata.

 rareori limbajul corporal minte, deoarece el izvorăşte din subconştient. o persoană îşi poate ascunde simţămintele, îşi poate alege cuvintele cu care să mintă, dar nu-şi poate modifica in totalitate limbajul corporal…..

promit sa dezvolt aceasta tema, folosind din pacate doar 7% din comunicare…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s